Illustraties

Gewoonten in een habit tracker helpen je om je burn-out beter de baas te zijn. Dit kun je toepassen in je planner, bullet journal of planner.

De illustraties die ik maak komen vanuit mijn hart. Ik teken omdat het me gelukkig maakt en opvrolijkt. En dat terwijl ik in eerste instantie niet eens dacht te kunnen tekenen! Zo zie je maar, er zijn nog genoeg dingen te ontdekken over jezelf en nog genoeg luiken die open kunnen.

 

Studio Dottie is ontstaan vanuit mijzelf toen ik de boel niet goed op de rit had. Tekenen hielp me ontspannen. Wil je weten hoe ik dat voor elkaar kreeg? Lees er hier meer over.

 

Hieronder zie je een impressie van de illustraties die ik maak. Ben je op zoek naar een handgemaakte afbeelding in de stijl van Studio Dottie? Kijk dan gerust verder op deze pagina en zie wat er allemaal mogelijk is!

 

Poppetjes

De poppetjes teken ik in mijn eigen stijl. Ik vind het belangrijk om vanuit mijzelf te tekenen en op gevoel. De poppetjes teken ik in mijn Bullet Journal, maar inmiddels ook op aquarel papier. Daarbij maak ik gebruik van diverse materialen zoals aquarelpotloden, fineliners en brushpennen.

Doodles

In mijn Bulet Journal komt maandelijks de welkom pagina terug. Deze pakt iedere maand anders uit. De ene keer zet ik er allerlei teksten neer, en de andere keer maak ik bijvoorbeeld een bloemenslinger. Het afwisselen daarin vind ik erg leuk, en zo kan ik ook allerlei dingen uitproberen.

Quotes

Een quote kan je motiveren, opbeuren of aan het denken zetten. Daarom zie je ze bij mij heel vaak terugkomen. Zowel in mijn Bullet Journal als in huis. Wil je een eigen quote voor bij jou aan de muur of als kado? Stuur me gerust een berichtje om te bespreken wat er allemaal mogelijk is!